Доставки и плащане I TEDIKO

1. Доставка:

Вашата поръчка може да бъде взета от шоурума ни, който се намира на Асеновградско шосе Автокъща Димчев, в случаи, че сте от гр.Пловдив всеки делничен ден във времеви интервал 10.00-18.00 часа.

Всички Ваши пратки са ЗАСТРАХОВАНИ!

На всяка от страниците с продукт изрично е упоменат срока и условията на доставка на продукта.
Във всички случаи ние ще се стремим да доставим вашата Покупка във възможно най-кратък реален срок, съобразно нейната наличност.
Независимо от гореспоменатаото по-горе по отношение на наличността на продуктите и освен при извънредни обстоятелства, ние ще се
стремим да изпратим поръчката, състояща се от продукта(ите),изброен(и) във всяко потвърждение на доставката преди датата, посочена
в съответното потвърждение на доставката, или ако няма указана дата за доставка, в очаквани разумни срокове (от 1 до 5 работни дни).
Във всички случаи ние ще доставим продукта в рамките на максимален период от 30 дни от датата на Потвърждение на поръчката.
Въпреки това може да има закъснения по причини като настъпването на непредвидени обстоятелства, които да ни възпрепястват.
За целите на тези условия, "доставка" ще се счита за извършена и поръчка ще са счита за "доставена" веднага след като вие или трето
лице, посочено от вас освен доставчика, получи стоките, което ще се доказва с подписването на документ за получаване на поръчката на
посочения от вас адрес за доставка.
Ние Доставяме вашите поръчки с Куриери СПИДИ и ЛЕО. Във всички случаи не избираме куриер, който предлага най-висококачествена Куриерска услуга на Оптимална цена. Нашето намерение е е да доставим всяка поръчка на налични продукти в рамките на от 1 до 5 работни дни от датата на приемане на вашата поръчка.
Ние не доставяме в дни Официални празници за РБ.

2.Плащане:


Цената на продуктите в нашия сайт ще бъде определена по всяко време на нашия уебсайт, освен в случай на очевидна грешка.
Въпреки че ние правим всички усилия, за да гарантираме, че показаните на уебсайта цени са правилни, може да възникне грешка.
Ако открием грешка в цената на който и да е от продуктите, които сте поръчали, ще ви информираме възможно най-скоро и ще ви дадем
възможност да потвърдите вашата поръчка на правилната цена или да я анулирате.
Ако не успеем да се свържем с вас, поръчката ще се счита за анулирана и всички платени суми ще ви бъдат възстановени в пълен размер.
Ние не сме длъжни да ви предоставим който и да е продукт на неправилна по-ниска цена (дори когато сме изпратили потвърждение на
поръчката,) ако грешката в цената е явна и несъмнена и е било разумно възможно да бъде разпозната от вас като неправилна цена.
Цените на сайта са с ДДС, но изключват таксите за доставка и монтаж, които се добавят към общата цена при финализиране на вашата поръчка.
Всички покупки на стойност по-голяма 1000лв. следва да бъдат заплащани по банков път.
Ако все пак вие иберете Начин на плащане Наложен платеж, то тогава към Общата сума на вашата покупка ще бъде добавена Такса за Наложен платеж, която е на стойност 1.20% от Общата цена на вашата покупка.
Банковите детайли на ТЕДИКО ще откриете при Метод за плащане, когато Финализирате своята Поръчка.
Цените в нашия онлайн-магазин могат да бъдат променяни по всяко време.
Все пак, освен както е предвидено по-горе,промените няма да засягат поръчките, за които сме ви изпратили Потвърждение на поръчката.
След като сте избрали всички артикули, които искате да купите, те ще бъдат добавени към вашата кошница.
Следващата стъпка ще бъде да обработите поръчката, да изберете Начин на плащане и Метод на доставка.
За тази цел трябва да следвате стъпките на процеса за покупка, като посочите или проверите информацията, поискана във всяка стъпка.
Освен това по време на процеса на покупката, преди плащането, можете да промените съдържанието и детайлите на вашата поръчка.
Ако сте регистриран потребител, в "Моят акаунт“ има наличен запис на всички направени от вас предишни поръчки.
Като начин на плащане Плащане по банков път можете да използвате следните карти: Visa, Mastercard и Visa Electron.
Кредитните карти са обект на проверка и разрешение от юридическото лице, издало картата.
Ако юридическото лице не разреши плащането, ние не носим отговорност за каквото и да е забавяне или неизпълнение на доставката и
няма да можем да сключим договор с вас.