За нас I TEDIKO

ТЕДИКО“ ЕООД е компания, създадена преди 20 години в град Пловдив.

ТЕДИКО е Агент за България на едни от най-обичаните и популярни марки за детска мода и аксесоари за деца от 0 м до 18 год.: GUESS Kids, Boboliи Tuc Tuc Deco.
Нашата основна дейност като Агент е популяризиране и развитие на брандовете, които представляваме.
Продуктите на световноизвестните детски марки GUESS Kids, Boboli и Tuc Tuc Deco официално се разпространяват чрез ТЕДИКО ЕООД, като наши клиенти са най-добрите детски магазини в цялата страна.
Те са професионалисти с дългогодишен опит, които ще Ви консултират в избора на най-доброто за Вашето дете, според бюджета и желанията Ви.

***

Мострената Зала и Шоурум на фирма ТЕДИКО се намира на адрес:
гр. Пловдив
Асеновградско шосе 9
Автокъща Димчев
Офис-Сграда ТЕДИКО
Контакт за търговци: sales.tediko@gmail.com, тел: 0895 553 543

***

Ние имаме опит в електронната търговия.
Нашият онлайн магазин www.TEDIKO.bg вече повече от 7 год. предлага както детски облекла и аксесоари, така и бебешки продукти, текстил, продукти за майката на едни от най-популярните детски марки като: Boboli, Baby Expert, Interbaby, Tuc Tuc Deco, Chipolino, Cam, Cybex, Dr.Brown’s, Tommee Tippee, Philips Avent, Motorola и много други.

***

Основен приоритет за мен и моя екип през годините, е да предложим на нашите дистрибутори и клиенти висококачествени детски стоки на приемливи цени. Влагаме максимални усилия , за да задоволим високите изисквания на пазара. Ние не просто продаваме детски дрехи и текстил, ние изразяваме собствената си представа за света, в който бихме искали да живеем. Дългогодишните ни партньорства, както и доволните ни клиенти, ежедневно ни мотивират да продължаваме да се учим и да се развиваме, за да оправдаем очакванията им.“

Управител на ТЕДИКО ЕООД

Теодора Димчева