Interbaby

"Interbaby-with our whole love for babies..."

Interbaby е популярна Испанска марка за бебешки текстил и мебели за детска стая.

Създадена от трима братя, и до днес Interbaby остава семеен бизнес, който се разраства и бележи все повече успехи в над 60 държави по целия свят. 
Най-важна и отличителна характеристика на всички бебешки стоки, които носят етикет Interbaby е че те се произвеждат в Испания и са сертифицирани според всички Европейски сертификати за качество и безопасност на материалите 
AIJU, LNE.

Interbaby е член на Испанската Асоциация на производителите на детски стоки ASIPRI и стриктно следва своите ангажименти като коректен производител.

Официален вносител на Interbaby за България е фирма ТЕДИКО ЕООД.

Interbaby Bulgaria


Interbaby официално присъства на пазара в България от 2014та година и днес все повече майки предпочитат продуктите на Interbaby.

Най-важните характеристики на продукти с марка Interbaby са: високо качество на текстила и другите използвани материали при изработката на детските креватчета, високи стандарти и контрол на целия производствен процес, изключителна грижа за нуждите на клиентите.

С всяка нова колекция дизайнерите на Interbaby разширяват продуктовата и цветова гама, за да предложат още по-иновативни и разнообразни продукти на своите малки клиенти.

Interbaby Spain

Какво ви предлага Interbaby?

Цялостно интериорно решение за бебешката стая по ваш вкус.

Ние ви предлагаме най-доброто качество в този ценови клас БЕБЕШКИ КРЕВАТЧЕТА, СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ, ОБИКОЛНИЦИ ЗА КРЕВАТЧЕТО, ЧАНТИ ЗА БЕБЕШКАТА КОЛИЧКА,МУСЕЛИНОВИ ПЕЛЕНИ, ПЕЛЕНИ ЗА ИЗПИСВАНЕ, ОДЕЯЛА И КОМПЛЕКТИ ЗА ХРАНЕНЕ, БЕБЕШКИ ХАВЛИИ И ХАЛАТИ И ОЩЕ МНОГО РАЗНООБРАЗНИ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ ПРОДУКТИ ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ И ЗА МАЙКАТА. 

Колекциите са тематично разделени на различни теми, които включват всичко необходимо за бебешката стая в неповторим цвят и дизайн-от детското креватче и сгъваемата детска кошара през обиколника за кревтачето и удобния органайзер за бебешките принадлежности, до различни вариации и размери спални комплекти.


Колекциите на Interbaby включват полезни бебешки аксесоари като- бебешка хавлия за баня и халати, спално чувалче в размери 70см и 90см, бебешки и детски одеяла, комплекти за изписване, бебешки играчки за гушкане и приспиване, универсално бебешко чувалче за количка, дишащи подложки за детска количка, протектор за столче за кола, подложка за преповиване, различни модели чанти за бебешки принадлежности и много други.


Колекциите са изключително разнообразни  и уникални в цветово отношение, използват се качествени бродерии и апликации, които радват детето и неговите родители, и в същото време създават усещането за индивидуалност и стил.

Изберете вашата тема, и се свържете с нас на тел: 0895 553 543

Ние ще ви помогнем да обзаведете бебешката стая в цветове и дизайн по ваше желание и да превърнете дома си в красива фантазия!

вАЖНО: вСИЧКИ ПРОДУКТИ С МАРКА INTERBABY са произведени за фирма ТЕДИКО в Испания!

Официален сайт на Interbaby: https://interbaby.es